Press och utmärkelser

Utmärkelser

2013-10-21
Rocklösa matvandring blev i konkurrens med alla andra turismföretag i Sörmland utsedda som vinnare av utmärkelsen ”Årets värdskap” med motiveringen
”Rocklösa gård har med kreativitet det naturen har att erbjuda och skapPrislitetat en lärande, god och unik upplevelse. Rocklösa gård drivs affärsmässigt och med ett gott värdskap där naturen alltid är i fokus. I sin strävan att utvecklas och bli bättre, men även att växa och bli större, är företaget aktivt delaktigt i nätverk och utbildningar.För Rocklösa gård är det viktigt att främja aktörer i sin närmsta omgivning likaväl som i hela Sörmland både genom att samarbeta med andra som kompletterar deras upplevelser och att använda produkter från länet.Rocklösa gård sätter på ett föredömligt sätt det GODA värdskapet i centrum.

2014-01-15
Jag är mycket stolt över att Rocklösa gård och min satsning och utvecklinFöretagarenr1g av matvandringarna utsetts till Företagare nr 1 i projektet Gnesta företagsutveckling, med 137 deltagande företag, som pågått under åren 2012 – 2014. Så här står det i motiveringen
En företagare som vågat göra en betydande utvecklingsresa och visat framgång i arbetet, som har deltagit aktivt och även fungerat som ambassadör för projektets insats. En företagare som helt enkelt rustat sitt företag för att möta framtidens och marknadens krav!

 

Press och radio

Fredagen den 1 november 2013 blev jag intervjuad i Sveriges Radio Sörmland och berättade och gav smakprov på Rocklösas matvandring. Här kan du lyssna på intervjun.
Radiointervju 2013